Omistajuus tuo etuja!

Omistajana kerrytät rahaa tilillesi!

PKO:n omistajana saat käyttöösi S-Etukortin, jolla kerrytät jopa 5 % Bonusta oman osuuskauppasi, koko S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden toimipisteissä tekemistäsi ostoksista. Bonus maksetaan kuukausittain rahana tilillesi S-Pankkiin. Kortilla saat myös lukuisia tuote-, palvelu- ja tapahtumaetuja.

Omistajana saat S-Pankista maksuttomat peruspankkipalvelut sekä 0,5 % maksutapaetua, kun maksat ostoksesi S-Etukortilla S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa.

Liity nyt!

Liittyessäsi Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) omistajaksi voit maksaa joko 100 euron osuusmaksun kokonaan tai minimissään 20 euron osaosuusmaksun.  Osaosuusmaksun maksaneena sinulla on 24 kk aikaa kerryttää loppuosa Bonuksilla täyteen. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla.  Kumman tahansa liittymistavan valitsetkin, olet heti omistaja ja oikeutettu omistajaetuihin.

Katso millaista on olla omistaja!     

 

Näin liityt!

PKO:n omistajaksi liityt helposti netissä täyttämällä tietosi ja maksamalla osuusmaksun. Liittyjän tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Pian liittymisen jälkeen saat postitse S-Etukortin, jolla pääset keräämään Bonuksia ja nauttimaan eduista. Lisätietoja asiakasomistajuudesta pko.fi

Omistajaksi voit liittyä myös PKO:n toimipaikoissa, jolloin saat väliaikaisen S-Etukortin heti käyttöösi.